Pulsating Superman Logo Pointer -->

TERENUL DE LUPTA

(minim 5 persoane)
Jucatorii isi aleg cate un nume de echipa sau de luptator. Apoi, se aseaza pe laturile unui teren delimitat dinainte, la distanta unul de celalalt. Daca sunt mai multi jucatori, atunci poate fi un teren de fotbal sau de tenis. Toti incep jocul in acelasi timp: fiecare arunca o moneda si daca este stema atunci se fac 3 pasi spre stanga, iar daca este banul (valoarea) se fac 3 pasi spre dreapta. Marginea terenului se considera zid, dincolo de care nu se poate trece, astfel incat daca moneda indica sa se treaca dincolo de marginea terenului, se ignora acest lucru si se fac pasii in directia opusa (ca si cum ar fi cazut cealalta fata a monedei).
In momentul in care 2 jucatori se intalnesc ei joaca un alt joc, de eliminare. Persoana care va pierde, va trece in echipa castigatorului, iar toate "luptele" pe care le va purta vor fi in numele acestuia. Dupa terminarea luptei, cei doi se aseaza spate in spate si reincep sa arunce moneda. Daca pe parcursul jocului se mai intalnesc si sunt, in continuare, in aceeasi echipa, este evident ca nu va avea loc nici o lupta intre ei.
Jocul de eliminare poate fi diferit si se alege de comun acord, intre cei doi combatanti. De asemenea, castigatorul va fi cel care invinge de cele mai multe ori din trei incercari.
Exemple de jocuri de eliminare:
- PIATRA, HARTIE, FOARFECA
- FAZAN
- LUPTA PITICILOR

http://top-joc.blogspot.ro/p/concursuri.html

Niciun comentariu:

Cum va place JOCUL ?

Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer