Pulsating Superman Logo Pointer -->

PAINICILE

(2 persoane)
Fiecare jucator scrie pe foaia lui toate numerele intre 0 si 9, in sir. Apoi, unul dintre ei scrie pe foaie, una dintre cifre, acoperind varful creionului (pixului) cu cealalta mana. Celalalt jucator trebuie sa ghiceasca cifra scrisa, urmarind cu atentie cum se misca capatul creionului (pixului). Daca ghiceste traseaza o liniuta sub cifra respectiva (din sirul 0-9), pe foaia lui. Daca nu, atunci celalalt jucator trage o liniuta sub numar (din sirul 0-9), pe foaia lui. Dupa aceea, ca sa nu existe confuzii sau suspiciuni de trisare mai tarziu, numarul care trebuia sa fie ghicit este taiat. Acum este randul celuilalt jucator sa scrie un numar oarecare, ce va trebui ghicit.
Cand cineva are 3 liniute sub un numar, acel numar este incercuit impreuna cu cele 3 liniute si asa se face o paine. Daca un numar este deja o painica, atunci acel numar nu va mai fi scris, pentru a fi ghicit. Cine face cele mai multe paini castiga.

http://top-joc.blogspot.ro/p/concursuri.html

Niciun comentariu:

Cum va place JOCUL ?

Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer