Pulsating Superman Logo Pointer -->

6 ZARURI

(minim 2 persoane)
Pentru joc se folosesc 6 zaruri si fiecare jucator, atunci cand ii vine randul, are dreptul la trei aruncari. Prima aruncare il ajuta sa decida ce joc va alege sa joace. Daca alege UNU va trebui sa dea cat mai multe zaruri de UNU. La fel pentru DOI, TREI, etc. Pentru PARE trebuie sa dea 2,2,4,4,6,6. La IMPARE trebuie sa dea 1,1,3,3,5,5. La SIR va trebui sa dea 1,2,3,4,5,6.
Dupa fiecare aruncare se dau la o parte zarurile corespunzatoare jocului ales si apoi se arunca din nou cu zarurile ramase. De exemplu, daca la prima aruncare zarurile indica trei de 5, un 2, un 1 si un 6, se va juca CINCI. In acest caz se dau la o parte cele trei zaruri cu 5 si se mai arunca inca o data cu trei zaruri. Se verifica daca a mai iesit vre-un 5 care se va da la o parte si apoi se arunca a treia oara cu zarurile ramase. La sfarsit se calculeaza punctajul: daca au iesit 4 zaruri de 5, atunci punctajul este 4x5=20.
La jocurile de PARE, IMPARE si SIR, se puncteaza doar daca sunt complete. In caz contrar se trec zero puncte. PARE: 2+2+4+4+6+6=24, IMPARE: 1+1+3+3+5+5=18, SIR: 1+2+3+4+5+6=21

Tabelul care se completeaza trebuie sa arate astfel:


VARIANTA: pentru jocurile PARE si IMPARE, poate sa fie orice numar par, respectiv impar, iar daca se reuseste sirul de mai sus, se va acorda un bonus de 30 punte.

Jocuri asemanatoare: Yams

http://top-joc.blogspot.ro/p/concursuri.html

Un comentariu:

  1. In week-end am jucat acest joc in familie si ne-a placut foarte tare. Poate mai scrii si despre alte jocuri... Ma bucur mult ca am descoperit acest site cu jocuri.

    RăspundețiȘtergere

Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer