Pulsating Superman Logo Pointer -->

TARA, TARA VREM OSTASI !

(minim 8 persoane)
La inceput se alcatuiesc 2 echipe, care se aseaza la o distanta de 15-20 pasi una de alta. Toti jucatorii dintr-o echipa se tin de maini si stau ca fata catre cealalta echipa. Una dintre echipe va striga: „Tara, tara vrem ostasi!”, iar jucatorii din cealalta echipa vor intreba: „Pe cine?”. Dupa ce li se spune numele jucatorului, acesta trebuie sa fuga catre echipa care il cere si sa sparga "zidul" facut de mainile adversarilor. Evident va incerca sa strapunga pe acolo pe unde crede ca este legatura cea mai slaba.
Daca va reusi sa rupa legatura facuta de mainile adversarilor, are dreptul sa se intoarca la echipa lui impreuna cu inca un jucator din echipa care l-a cerut. In caz contrar, va ramane in echipa opusa, care l-a prins.
Acum este randul celeilalte echipe sa continue jocul, strigand "Tara, tara vrem ostasi!". In final, echipa care ramane cu un singur jucator este cea care a pierdut.

http://top-joc.blogspot.ro/p/concursuri.html

Niciun comentariu:

Cum va place JOCUL ?

Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer