Pulsating Superman Logo Pointer -->

INGERASII

(minim 4 persoane)
Acest joc se joaca in perioada sarbatorilor, cand toata lumea face cadouri, dar se poate realiza si oricand in timpul anului intr-un grup de prieteni (de exemplu, la terminarea liceului). Cu cel putin o saptamana inainte de ziua cea mare pentru impartirea cadourilor se face pregatirea jocului.
Intr-o palarie se pun biletele cu numele tuturor participantilor la joc si apoi fiecare trage un biletel, fara sa-l arate la ceilalti. Pana la ziua stabilita pentru cadouri, ei trebuie sa pregateasca cate un cadou pentru persoana indicata in biletel (pe cadoul respectiv va fi scris numele celui de pe bilet).
In ziua X, toti vin cu cate un cadou, care se depoziteaza intr-un loc stabilit dinainte. Daca este Craciunul, atunci locul va fi sacul Mosului. In timpul serii, intr-un cadru festiv, urmeaza impartirea cadourilor, in functie de numele scris pe fiecare cadou. In acest fel, fiecare va primi cate un cadou, dar nu stie de la cine.
Poate de la un ingeras...

VARIANTA: pe cadouri se lipesc numere in loc de nume si se organizeaza o tombola. Pentru aceasta, fiecare persoana care a adus un cadou, trage la sorti un numar de tombola.

http://top-joc.blogspot.ro/p/concursuri.html

Niciun comentariu:

Cum va place JOCUL ?

Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer Pulsating Superman Logo Pointer